Veerpalu sekkus triatlonis kõrgesse mängu, Ligi seljatas Piiroja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu.
Andrus Veerpalu. Foto: Margus Ansu

Aasta oodatuim triatlonipidu TriSmile Triathlon lõppes eile Pühajärvel toimunud Ferroline 111 nime kandnud põhivõistlusega, kus osalejatel tuli läbida 1 km ujudes, 100 km rattasadulas ning 10 km joostes. Parima tulemusega 3:19.50 jõudis finišisse USAd esindav ukrainlane Maxim Kriat. Eestlastest oli kiireim kolmandana lõpetanud Harri Sokk.

Naiste võitja Alma Sarapuu päev oli mitmekordselt õnnelik, sest ta tähistas pühapäeval ka oma sünnipäeva. Trismile Triathlonil varem teise, kolmanda ja kaks korda neljanda koha saanud Sarapuu lõpetas Ferroline 111 distantsi eestlanna Karmen Reinpõllu ja venelanna Valentina Kukruse ees.

Omavahelisi duelle ja muidu sportlikke mõõduvõtmisi tuli võistlusel ette mitmeid. Näiteks sattusid rattarajal teineteisega kokku endine rahandus- ja praegune haridusminister Jürgen Ligi ning endine jalgpallur ja praegune kalur Raio Piiroja. Sellest duellist väljus võitjana Ligi, kes saavutas ülekaaluka võidu omas vanuseklassis.

Pühajärvel päev varem toimunud HansoMK 33.3 sprindidistantsi läbis kiiremini ultramees Rait Ratasepp, kes oli stardis ka eilsel põhivõistlusel. Suusalegend Andrus Veerpalu oli rohkem kui 250 kaasvõistleja hulgas 11.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles