Video: Rootsi tippklubi kapteni piinlik näitemäng

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norrköpingi meeskond (pilt on illustratiivne)
Norrköpingi meeskond (pilt on illustratiivne) Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpalli kõrgliigas tabeli tippu kuuluva Norrköpingu meeskonna kapten Andreas Johansson sai klubi kaotusmängus Stockholmi AIK vastu hakkama piinlikku näitemänguga.

AIK ründaja Mohamed Bangura näitas parajasti käega midagi meeskonnakaaslastele, kui Johansson oma näoga Bangura käe pihta kõndis ning seejärel valu teeseldes pikali kukkus. Segaduses Bangural ei jäänud muud üle kui Norrköpingu kapteni näitemängu peale plaksutada. Kumbki mees kollast kaarti ei teeninud, kuid võib eeldada, et Johanssonile määratakse videokorduste põhjal siiski mingisugune karistus.

AIK teenis 2:1 võidu ning ühe värava sai oma nimele ka Bangura. Norrköpingu ridadesse kuulub ka noor Eesti väravavaht Andreas Vaikla, kuid tema selles mängus klubi koosseisu ei kuulunud.

Norrköping on hetkel 35 punktiga kolmandal kohal, kaotust liidrile Göteborgile on kolm punkti. AIK on 33 punktiga viies.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles