Mälestusgalerii: avarii tagajärjel surnud Bianchi oleks täna sünnipäeva tähistanud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jules Bianchi surma järel sõideti järgmine F1 sarja etapp Ungaris, kus leinaminutiga mälestasid hukkunud sõitjat nii tema kolleegid, pealtvaatajad kui ka etapi korraldajad ning rajatöölised.
Jules Bianchi surma järel sõideti järgmine F1 sarja etapp Ungaris, kus leinaminutiga mälestasid hukkunud sõitjat nii tema kolleegid, pealtvaatajad kui ka etapi korraldajad ning rajatöölised. Foto: SCANPIX

Autospordimaailma tabas mõned nädalad tagasi kurb uudis, kui selgus, et üheksa kuud koomas viibinud F1 sarja sõitja Jules Bianchi suri haiglas. Täna oleks prantslasest vormel-1 sarja sõitja tähistanud oma 26. eluaasta sünnipäeva ning veebilehekülg motosport.com koostas selle puhul galerii sellest, kuidas autospordimaailm varakult hukkunud Bianchit leinas.

Vaata mälestusgaleriid siit.

Mullu Manor Marussia tiimi eest sõitnud Bianchi tegi saatuslikuks saanud avarii eelmise aasta oktoobris sõidetud Jaapani GP-l, kui kihutas Suzuka ringrajal oma autoga otsa rajatraktorile. Haiglasse viidud Bianchile tehti mitu operatsiooni ning tal diagnoositi raske ajutrauma. Bianchi suri haiglas 17. juulil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles