Ronaldole korvi andnud seksikas modell paljastas äraütlemise tagamaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Maailma spordimeedias hakkasid eile levima jutud sellest, kuidas Madridi Reali jalgpallistaar Cristiano Ronaldo flirtis modelli Aline Limaga. Pärast loo avalikustamist hakati Limat süüdistama selles, et ta Ronaldo kuulsust enese kasuks ära kasutab, kuid neiu vastas kritiseerijatele selgitusega, et paljastuse taga oli hoopis tema poiss-sõber.

The Mirror avalikustas, et väidetavalt kirjutas Ronaldo seksikale modellile pärast Instagrami piltide vaatamist ning palus, et Lima saadaks talle endast jõusaalis tehtud pilte. Lima vastas maailmakuulsale vutistaarile, et tal on poiss-sõber olemas, kuid juttude järgi teatas Ronaldo selle peale, et nad võiksid siiski omavahel edasi suhelda ja seda saladuses hoida.

Pärast kuulujuttude avalikustamist hakati Limat süüdistama selles, et ta juhtunu meediasse lekitas ning selle kaudu odavat kuulsust otsib. Modellist neiu võttis kõlakate ümberlükkamiseks appi oma Instagrami konto ja selgitas seal, et loo avalikustas pressile hoopis tema poiss-sõber.

«Tahan asjad selgeks rääkida nende inimeste jaoks, kes on öelnud, et ma otsisin tähelepanu või mida iganes. Ma ei teeks enda reklaamimiseks kunagi midagi sellist. Kui tahan kunagi kuulsaks saada, siis teen seda raske töö, mitte sellise loo abil. Tegelikult on minu poiss-sõber see, kes need jutud meediasse lekitas, ja ma ei süüdista teda, sest ta oli ilmselgelt väga pettunud selles, et Ronaldo temast ei hooli, kuigi ta on Ronaldo fänn olnud juba lapsest peale. Soovin, et seda lugu poleks avalikkusele lekitatud, kuid nüüd ei saa ma seda enam eriti muuta. NB, ilmselgelt ei ole Alex enam Ronaldo fänn,» seisis Lima postituses, kus ta selgitas oma poiss-sõbra kavatsusi loo paljastamisel.

Vaata pilte Ronaldole silma jäänud seksikast Limast siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles