Eesti U18 naiskond kaotas EMil Leedule

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sloveenias Celjes peetaval kuni 18-aastaste neidude EMi A-divisjoni turniiril kaotas Eesti täna Leedule 44:67.

Eesti asus kohtumist 10:0 juhtima, kuid uimase stardi järel said leedulannad mängusabast kinni ja läksid veerandi lõpuks omakorda ette 16:14. Poolajaks juhtisid leedulannad 32:23 ning kokkuvõttes võitsidki kindlalt 67:44. Ege-Ly Viirmaa tõi Eesti parimana 15 punkti.

«Hea algus, õudne lõpp - nii see oli,» kommenteeris kohtumist Eesti koondise peatreener Jaanus Levkoi. "«egime mõned vahetused ja kohe tuli sealt miinus, sealt edasi läks meie mäng ümmarguseks. Ma midagi tüdrukutele suurt ette ei heida - oleme A-divisjoni lihtsalt nõrgemad,» tunnistas Levkoi.

Ta jätkas: «Märksõnad on samad - individuaalne meisterlikkus, otustavus, julgus, olukordade lahendamise kunst. Meie hetkelised oskused on väiksemad, aga ma ei ole pessimist. Mul on nüüd lademes videomaterjali, kuidas tüdrukute korvpalli tuleb mängida ja pealegi oli meil võistkonnas vaid neli 1997 ehk siis õige vanusega tüdrukut.»

Homme kohtub Eesti Poolaga ning kolmapäeval Serbiaga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles