U23 rattakoondis lõpetas ettevalmistuse Euroopa meistrivõistlusteks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Laas.
Martin Laas. Foto: Erakogu

Eesti U23 jalgratta maanteekoondis lõpetas täna Prantsusmaal Kreiz Breizh Elite (UCI 2.2) mitmepäevasõidu, mis oli viimaseks lihviks enne kolmapäeval Tartus algavaid Euroopa meistrivõistlusi.

Kolmepäevase velotuuri eesmärgiks Eesti koondisele ei olnud kõrgete tulemuste saavutamine, vaid viimase ettevalmistuse tegemine algavateks meistrivõistlusteks, kus peeti silmas noormeeste mitte liigset väsitamist. Siiski saadi kirja ka head tulemused, kus Martin Laas oli parim punktiarvestuses ning talle järgnes kohe Mihkel Räim. Mõlemad ratturid on viimastel nädalatel näidanud head minekut, mis lisab kindlustunnet peamiselt U23 meesratturite grupisõiduks.

«Tundub, et mehed on heas minekus, kuid liigselt end väsitama ei hakanud. Pigem oli oluline siinsetel rasketel etappidel aktiivselt sõita, kuid hoida jõudu eelolevaks pühapäevaks,» sõnas U23 koondist juhendav Rene Mandri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles