Madridi Real ei plaani Rooney’t raskest olukorrast päästa

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney istumas ManU vahetusmängijate pingil.
Wayne Rooney istumas ManU vahetusmängijate pingil. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney teatavas nädalavahetusel väidetavalt klubi juhtidele, et soovib jaanuaris meeskonnast lahkuda ning võimaluse korral Madridi Realiga liituda.

Samas ei pruugi Rooney soov siiski täituda, kuna Real ei ole inglasest ründaja teenetest huvitatud, kirjutab Daily Mail.

Reali peadirektor Jorge Valdano kinnitas, et nende meeskond ei vaja veel ühte ründajat ning samas ei taheta jaanuaris üldse kedagi osta.

«Madridil on kaks suurepärast ründajat: Gonzalo Higuain ja Cristiano Ronaldo. Nad on näidanud, et nad suudavad hooaja jooksul kahekesi kokku lüüa 60 väravat. Lisaks on meil veel Andel di Maria ja Mesut Özil, kes aitavad kõvasti kahte väravalööjat,» selgitas Valdano. «Küsimus on selles, et kelle me peaksime kõrvale lükkama, kui me ostaksime uue ründaja? Jaanuaris ei tule kedagi juurde ja keegi ka ei lahku. Juunini on veel väga palju aega.»

Samas arvatakse, et Rooney üleminek võib teoks saada juhul, kui tehingusse õnnestub kaasata ka Reali ründaja Karim Benzema. Teatavasti on ManU peatreener Alex Ferguson juba pikalt imetlenud Benzema talenti.

Lisaks Realile on Rooney’t seostatud ka FC Barcelonaga, kuid mehe praegust vormi arvestades on Hispaania suurklubi huvi pigem jahenenud.

Samas kardetakse ManU-s, et Rooney võib jaanuris liituda hoopis Manchester City’ga. Kindlasti on tegemist võimalusega, mida ManU üritab iga hinna eest vältida, kuid suure pakkumise korral võib kõik muutuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles