Tallinna orienteerumisnädala avapäeva võidud läksid Šveitsi ja Venemaale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paremal meeste arvestuse võitja Florian Schneider.
Paremal meeste arvestuse võitja Florian Schneider. Foto: SK100

Tallinna Orienteerumisnädala avapäeva võitsid Florian Schneider Šveitsist ja Tatiana Bevza Venemaalt. Võistlus avati põneva sprindidistantsiga Tallinna loomaaias.

Naiste põhiklassis läks esikoht Bevzale, kes võitis ajaga 13.29. Teise koha sai Lisa Holer Šveitsist, kes kaotas võitjale 15 sekundiga (13.44). Kolmandale kohale tuli Soome võistleja Maija Sianoja ajaga 13.48.

Meeste põhiklassis võtsid kaksikvõidu šveitslased Florian Schneider ajaga 15.22 ja Jonas Egger (15.34). Kolmas koht läks Soome Santeri Silvennoinenile, kes kaotas võitjale 13 sekundiga (aeg 15.35). Parima eestlasena oli viiendal kohal Ats Sõnajalg ajaga 16.05. Schneider tuli 2013. aastal juunioride maailmameistriks.

Orienteerumisnädal jätkub täna Pirital. Osalema on oodatud nii algajad kui ka tippsportlased. Tallinna Orienteerumisnädal on 6-päevane orienteerumisvõistlus, mis toimub juba neljandat korda Tallinnas ja selle lähiümbruses. Sellel aastal osaleb võistlejaid 17 erinevast riigist, tehes nädala peale kokku üle 3000 stardikorra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles