Gunnar Klettenberg ja Urmas Raag Riia MK-etapil kõrgetel kohtadel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg ja Traffic.
Gunnar Klettenberg ja Traffic. Foto: Gerlin Kess

Pühapäeval peeti Riias Kesk-Euroopa takistusõiduliiga MK-etapp, mille võitis ainukese puhta sooritusega lätlane Kristaps Neretnieks hobusega Zuko S, kolmas oli Gunnar Klettenberg hobusel Traffic ja viies valitsev Eesti meisterpaar Urmas Raag ja Carlos.

Riia rahvusvahelise takistussõiduvõistluse kuni 160 cm kõrguste takistustega Grand Prix oli traditsiooniliselt meie liiga MK-etapiks, lisaks oli selle sõidu käigus võimalik koguda punkte Rio olümpiamängude kvalifikatsiooniks. Alustanud 27st paarist suutis põhiparkuuri vigadeta läbida vaid lätlane Kristaps Neretnieks.

Järgnevad kohad jagati välja juba karistuspunktidega. Teise koha teenisid kiireima neljaga venelane Aleksander Belekhov ja Bivaldi, kolmas oli Gunnar Klettenberg hobusega Traffic. Viiendale kohale platseerus valitsev Eesti meisterpaar Urmas Raag ja Carlos. Tiit Kivisild, Rein Pill ja Oliver Karma lõpetasid kaheksa karistuspunktiga olles vastavalt hobusetega Sullivan kaheksas, A Brok üheksas ning Vanco Z üheteistkümnes.

Noorhobuste sõidus jõudsid eestlased samuti auhinnalistele kohtadele, kui Oliver Karma ja Hangstone JT Z lõpetasid neljandana, Tarmo Kutsar ja Little John N viiendana, Rein Pill Sinequamon seitsmendana ning Renek Rosenberg ja Palomo TT kümnendana. Väikese ringi finaalis kõrgusel 135 cm jõudis kõrgele kuuendale kohale juuniorite klassi Eesti meister Ketlin Ramjalg hobusega Quatimini des Vergers Z.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles