Tülikasse haigusesse nakatunud laskesuusastaar jätab hooaja vahele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darja Domratševa.
Darja Domratševa. Foto: twitter

Maailma üks paremaid naislaskesuusatajaid Darja Domratševa peab algava hooaja täies mahus vahele jätma, sest mononukleoos ei lase tal endiselt korralikult treenida.

28-aastane valgevenelanna haigestus mononukleoosi kuu aja eest, võttis seejärel puhkuse, aga hakkas ikkagi liialt vara taas treenima. «Pärast pikka järelemõtlemist ja analüüsimist otsustasin terve aasta vahele jätta. Hakkasin suure entusiasmiga treenima ja tundsin ennast mõnda aega väga hästi, aga siis tulid haigusnähud taas esile. Pärast arstidega konsulteerimist otsustasin, et nüüd tuleb end täielikult välja puhata,» teatas Domratšova, kes tuli 2014. aastal Sotši olümpiamängudel kolmekordseks olümpiavõitjaks.

Muuhulgas ka suudlemishaiguseks kutsutava mononukleoosi sümptomiteks on halb enesetunne, palavik, kurguvalu ning kaela, kukla ja kaenlaaluste lümfisõlmede suurenemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles