Guardiola: Schweinsteiger pole kolm aastat terve olnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastian Schweinsteiger Manchester Unitedi särgis.
Bastian Schweinsteiger Manchester Unitedi särgis. Foto: SCANPIX

Bayerni treener Pep Guardiola hoiatas Manchester Unitedit, et Bastian Schweinsteiger pole ammu täiesti terve olnud.

31-aastane Saksamaa koondislane liikus eelmisel kuul Bayerni fännide meelehärmiks Manchester Unitedi ridadesse, et oma karjääris uus leht pöörata, vahendas Soccernet.ee.

Bayerni fännid arvasid, et Bayern oleks pidanud oma legendist kinni hoidmiseks rohkem tegema, kuid toona väitis Guardiola, et tegu oli puhtalt Schweinsteigeri otsusega. Tema viimane sõnavõtt vihjas aga sellele, et väga kurvad Bayerni treenerid tema lahkumise üle ei ole, sest vigastused olid Schweinsteigeri karjääri segama hakanud.

«Kui tal pole vigastusprobleeme, olen ma veendunud, et ta saab Manchester Unitedis hästi hakkama. Ta on tippmängija. Kahjuks pole ta viimasel kolmel aastal kordagi heas konditsioonis olnud,» ütles Guardiola, uskudes siiski, et Schweinsteiger peaks Inglismaal hakkama saama. «Ta hakkab mängima väga hästi. Loodan väga, et nii juhtub.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles