Zlatani mängud võivad Pariisis mängitud olla

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul).
Zlatan Ibrahimovic (vasakul). Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallikoondise ja Pariisi Saint-Germaini ründaja Zlatan Ibrahimovic andis pärast Prantsuse superkarika võitmist spekulatsioonidele hoogu juurde ja ütles, et 2:0 võit Lyoni üle võis olla tema viimane mäng PSG ridades.

«See võis olla minu PSG karjääri viimane mäng. Järgmisel nädalal kavatsen oma tuleviku osas otsuse teha,» ütles Ibrahimovic Briti väljaande Mirrori vahendusel.

Kõige tõenäolisemaks peetakse Zlatani liikumist AC Milani, huvitatud on ka Türgi gigandid Istanbuli Galatasaray ja Fenerbahce.

Eelmisel nädalal oli pallur Pariisi osas hoopis optmistlikum. «Olen PSGis väga õnnelik. Kas seda pole väljakul näha? Mul on veel aasta lepingut järel ja olen õnnelik, asjad liiguvad paremuse poole. Oleme tugev meeskond ning oleme võimelised palju rohkemaks, kui seni oleme saavutanud,» sõnas Ibrahimovic, aga lisas, et tema tulevane klubi saab olema kõigile suureks üllatuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles