Zahovaikot ja Lipinit karistati täiendava mängukeeluga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko.
Vjatšeslav Zahovaiko. Foto: Urmas Luik

Eesti Jalgpalli Liidu distsiplinaarkomisjon otsustas Vjatšeslav Zahovaikot ja Maksim Lipinit karistada kahemängulise keeluga, vahendab Soccernet.ee.

Zahovaiko teenis punase kaardi 25. juuli kohtumises Pärnu Linnameeskonnaga, kui pärast kokkupõrget Enver Lauteriga põlvega pärnaka suunas löögiliigutuse tegi ja Grigori Ošomkovi käest punase teenis. Tol hetkel mängu 3:2 juhtinud Paide leppis lõpuks 3:3 viigiga.

Päev varem tabas sama saatus Narva Transi eest debüteerinud Maksim Lipinit, kes frustratsioonist otse Miko Puparti silme all FC Infoneti mehe Nikolai Mašitševi maha võttis. 0:1 kaotusseisus olnud piirilinlased kaotasid lõpuks 0:3.

Mõlemad mehed on ära kandnud punase kaardiga kaasneva ühemängulise keelu, lisaks tuleb neil vahele jätta tänased kohtumised: Paide (Zahovaiko) võõrustab Infonetti, Trans (Lipin) aga Tallinna Levadiat. Naasta saavad mehed nädalavahetusel, kui Paide külastab Tartu Tammekat ja Trans Tallinna Florat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles