Kullamäe: ainus, mida me teame, on meeskondade nimed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Valitsev Eesti meister Tartu Ülikool/Rock kohtub täna loositud FIBA eurosarja alagrupiturniiril Ukraina klubi Južnõi Himiku, Küprose klubi Engomi ETHA ja Leedu Utena Juventusega.

Tartu peatreener Gert Kullamäe ütles pärast loosimist, et ainus, milles nad kindlad saavad olla, on meeskondade nimed. «Me ei tea, mis koosseisud vastu tulevad ja mis meil endal on,» sõnas Kullamäe. «Ainus, mida me teame, on meeskondade nimed. Ei midagi enamat.»

Kullamäe lisas, et kuna kõikide meeskondadega on Rock varem kohtunud, saab selle abil meeskonna motivatsiooni tõsta. «Kõikide meeskondadega oleme me ajalooliselt miinuses. Üks aasta kaotasime Južnõile. Eelmine hooaeg kaotasime Balti liigas Utenale ühe korviga,» sõnas Kullamäe. Samuti on Rocki peatreeneril veel meeles aeg, kui ta ise Rocki eest platsil käis. «2008. aastal mängisime me Küprosel Final Fouri ja seal ei läinud nii, nagu tahtsime,» rääkis Kullamäe. «Mina kui treener olen väga motiveeritud ja eks ma pean seda suurt motivatsiooni nüüd mängijatesse süstima.»

Rockile sattunud meeskondade asukohaga on Kullamäe aga rahul. «Saime ühe odava reisi Utenasse, sinna saame bussiga minna,» ütles ta. Samuti on Rockile tuttav reis Ukrainasse, kus nad varemgi käinud on. «Kui eestlane saab talve jooksul korra soojale maale, on see ülim õnn nii mängijatele kui ka treenerile,» arvas Kullamäe aga Küprose reisist.

Alagrupiturniiri esimene voor peetakse 27. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles