Uuendus: Infostrada ennustab Eestile Rio olümpialt nelja medali asemel ühte

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lam Balint ja Heiki Nabi (paremal).
Lam Balint ja Heiki Nabi (paremal). Foto: SCANPIX

Spordistatistikat tegev agentuur Infostrada ennustab Eestile Rio olümpiamängudelt ühte medalit. Virtuaalses medalitabeli ennustuses on hetkel liidripositsioonil USA, kes võidab selle kohaselt 99 medalit.

Teisel positsioonil on Hiina ja kolmandal Venemaa. Eesti hoiab tabelis viimast ehk 87. kohta ja riigile ennustatakse ühte pronksmedalit. Selle peaks Eestile võitma kreeka-rooma maadleja Heiki Nabi.

Vaata kogu tabelit!

Olümpiamängude ühe oodatuima ala, meeste 100 meetri jooksu finaali võidab nende ennustuse kohaselt ameeriklane Justin Gatlin, jamaicalasest maailmarekordiomanik Usain Bolt saab hõbeda.

Infostrada ennustus uueneb pidevalt, viimati märtsi lõpus avaldatud ennustuses pakkusid nad Eestile koguni nelja medalit. Kõige kõrgemale kohale pakuti epeevehklejat Nikolai Novosjolovit, kes pidanuks individuaalturniirilt hõbemedali võitma. Pronksmedalit pakuti kettaheitja Gerd Kanterile, Nabile ja Eesti epeenaiskonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles