Rockil tuttavad, Cramol tugevad vastased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati kohtus Rock Utena Juventusega eelmine hooaeg Balti liiga pronksimängudes.
Viimati kohtus Rock Utena Juventusega eelmine hooaeg Balti liiga pronksimängudes. Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

Tartu Rock kohtub FIBA Europe Cupi alagrupiturniiril meeskondadega, kelle vastu ollakse seni olnud miinuses, Kalev/Cramo loositi samasse gruppi eelmistel hooaegadel tugevalt esinenud meeskondadega.

Tartu meeskonna peatreener Gert Kullamäe ütles pärast loosimist, kus Rock sai vastaseks Ukraina Južnõi, Küprose Engomi ETHA ja Leedu Utena Juventuse, et ainus, milles nad kindlad saavad olla, on meeskondade nimed. «Me ei tea, mis koosseisud vastu tulevad ja mis meil endal on,» sõnas Kullamäe. «Ainus, mida me teame, on meeskondade nimed. Ei midagi enamat.»

Kullamäe lisas, et kuna kõigi meeskondadega on Rock varem kohtunud, saab selle abil meeskonna motivatsiooni suurendada. «Kõikide meeskondadega oleme me ajalooliselt miinuses. Ühel aastal kaotasime Južnõile. Eelmine hooaeg kaotasime Balti liigas Utenale ühe korviga,» sõnas Kullamäe. Samuti on Rocki peatreeneril veel meeles aeg, kui ta ise Rocki eest platsil käis. «2008. aastal mängisime Küprosel Final Four’i ja seal ei läinud nii, nagu tahtsime,» rääkis Kullamäe. «Mina kui treener olen väga motiveeritud ja eks ma pean seda suurt motivatsiooni nüüd mängijatesse süstima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles