Amsterdami Ajax jääb dramaatilise mängu järel Meistrite liigast eemale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amsterdami Ajaxi mängumees Daley Sinkgraven (keskel) oli eilse tulemuse järel löödud, Viini meeskonna mängijatel oli omakorda põhjust rõõmustamiseks.
Amsterdami Ajaxi mängumees Daley Sinkgraven (keskel) oli eilse tulemuse järel löödud, Viini meeskonna mängijatel oli omakorda põhjust rõõmustamiseks. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga kolmanda eelringi esimestes kohtumistes sai suurima üllatusega hakkama Viini Rapid, kes võõral väljakul 3:2 võiduga Amsterdami Ajaxi konkurentsist lülitas.

2:2 lõppenud avamängu järel asus Austria meeskond Ajaxi kodus juba esimeseks poolajaks 2:0 juhtima. Kuigi hollandlased 75. minutiks taas mängu viigisadamasse tüürisid, jäi viimane sõna ikka Rapidile, kelle särgis sai vahetult pärast viigiväravat õhtu teise tabamusega maha Louis Schaub, vahendas Soccernet.ee.

Koondskooriga 5:4 murdsid Rapidi mehed end ka Eurooopa hinnatuima klubisarja play-offi, jäädes nüüd alagrupiturniirist vaid ühe sammu kaugusele. Viiel järjestikusel aastal end Meistrite liiga alagrupiturniirile murdnud Ajax peab aga sedapuhku leppima Euroopa liiga play-offidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles