Mayweather avaldas järgmise vastase nime

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather juunior.
Floyd Mayweather juunior. Foto: SCANPIX

Mai alguses teenis Floyd Mayweather juunior oma 48. järjestikkuse võidu alistades kohtunike otsusega Manny Pacquiao. Järgmise matši peab ta septembrist Andre Berto vastu.

Briti poksija Amir Khan avaldas juuni alguses, et ta on lähemal kui varem jõudmaks Mayweatheriga poksimatši osas kokkuleppele. Eile selgus aga, et ameeriklane läks kergema vastupanu teed ning valis oma vastaseks Berto, kes on viimasest kuuest kohtumisest kaotanud kolm, vahendas BBC.

«Ma poksin alati nii hästi kui ma oskan ning kohtumine Bertoga ei saa olema erandiks,» ütles Mayweather. «Ta on noor, tugev poksija, kes soovib väga mind alistada. 48 on enne teda proovinud ning 12. septembril saab temast 49. kes proovis, kuid kellel see ei õnnestunud.»

Peale Pacquiao alistamist on Mayweather kõigest ühe võidu kaugusel Rocky Marciano 49 järjestikuse võidu rekordist. Marciano lõpetas oma karjääri kaotamata kordagi.

Kuigi  Mayweather juunior on öelnud, et 49. kohtumine jääb tema karjääri viimaseks on tema isa ja treener Mayweather seenior andnud mõista, et ta poeg soovid karjääri lõpus kohtuda veel paari kerge vastasega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles