Tinkoff-Saxo on Cavendishist huvitatud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Cavendish.
Mark Cavendish. Foto: SCANPIX

Tinkoff-Saxo rattameeskond, kes eelmine hooaeg suutis meeskonda tuua Peter Sagani ning sel hooajal pikendada lepingut Alberto Contadoriga on huvitatud tänavu Etixx-Quick Stepis sõitvast Mark Cavendishist, vahendas Cyclingnews.

Vene meeskond ei ole see suvi ühtegi suurt nime suutnud meeskonda tuua, kuid meeskonna mänedžer Stefano Feltrin avaldas lootust, et meeskonnaga liitub järgmiste nädalate jooksul mitu sõitjat. Kõige tõenäolisemaks liitujaks peetakse Adam Blythe`i, kes praegu sõidab Orica-GreenEDGE meeskonnas. Selle suve suurimaks lahkujaks meeskonnast on taanlane Christopher Juul-Jensen.

«Me alles lõpetasime Touri ja hetkel tegeleme me potentsiaalsete sõitjate analüüsimisega,» ütles Feltrin. «Me oleme testinud mitut alla 23-aastast ratturit, kellest mõned järgmine hooaeg ka klubiga liituvad. Praegu meie tiimis olevatest sõitjatest lõppeb sel aastal leping neljateistkümnel ning me loodame, et nad kõik esindavad ka järgmine aasta meie värve,» rääkis Feltrin.

Feltrin tunnistas samuti, et meeskond on rääkinud Mark Cavendishiga võimalikust klubivahetusest. «Me oleme Marki vastu huvi üles näidanud, kuid tema saamiseks peame me korraliku meeskonna tema ümber ehitama,» lisas Feltrin. «Muidugi on klubi omanikul Oleg Tinkovil piisavalt raha, et Cavendish meeskonda tuua.»

Juttude kohaselt on Cavendishist huvitatud ka Trek Factory Racin, MTN-Qhubeka ja BMC.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles