Augsburg ostis klubist lahkuvale staarile tasemel asendaja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philipp Max (keskel) Schalke särgis
Philipp Max (keskel) Schalke särgis Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg teatas, et meeskonnaga liitus 21-aastane sakslasest vasakkaitsja Philipp Max, kellest saab suure tõenäosusega klubist lahkuva Abdul Rahman Baba asendaja.

Max kasvas üles Münchenis, kus kuulus kolm aastat ka Bayerni noortesüsteemi. Aastatel 2012-2015 mängis kaitsja Schalkes ning sai kirja ka oma Bundesliga debüüdi. Möödunud hooajal kuulus Max tugevuselt teises liigas mängivasse Karlsruhesse, kus tegi kaasa 22. liigamängus. Augsburg maksis mehe mängijaõiguste eest 3,5 miljonit eurot, millest 20 protsenti saab endale Schalke.

Ühtlasi tähendab Maxi liitumine, et suure tõenäosusega lahkub lähiajal meeskonnast Baba, kelle vastu tunneb juba pikemat aega elavat huvi Londoni Chelsea. 21-aastase Baba müügist teenib Augsburg umbes 25 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles