Manchester United ostab Barcelonalt maailmameistri

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedro 2010. aastal
Pedro 2010. aastal Foto: SCANPIX

2010. aastal Hispaania koondisega jalgpalli maailmameistriks kroonitud Pedro lahkub Barcelonast ja siirdub Mancheste Unitedisse, vahendab Telegraph.

Väidetavalt jõudsid klubid üleminekus kokkuleppele ning United maksab katalaanidele 26 miljonit eurot. Koos hilisemate boonustega võib hind kerkida 32 miljonini. Ilmselt saab üleminek ametiku kinnituse järgmisel nädalal pärast teisipäevast Euroopa superkarika mängu, kus Barcelona kohtub Sevillaga.

28-aastane Pedro liitus Barcelona noortesüsteemiga 2004. aastal ja pole profikarjääri jooksul ühtegi teist meeskonda esindanud. Seni on ta Barcelona särgis pidanud 318 mängu ning löönud 98 väravat. Tenerifel sündinud Pedro auhinnakapis on viis Hispaania meistritiitlit ning kolm Meistrite liiga võitu. Teisipäeval on tal võimalus võita karjääri kolmas Euroopa superkarikas.

Hispaania koondisesse kuulub Pedro alates 2010. aastast ning 51 mänguga on ta löönud 16 väravat. Rahvuskoondise eest mängides on Pedro kroonitud nii Euroopa meistriks kui ka maailmameistriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles