U18 korvpallineiud kaotasid tugevale Serbiale viimasel minutil

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

U18 neidude EMi A-divisjonis jäi Eesti naiskond täna alumises vahegrupis alla Serbiale 53:55. Õnnetuseks suutis serblanna blokeerida Kadri Uiga viske meie viimasel rünnakul.

Eesti juhtis poolajaks 33:27. Kuid kolmandal veerandil leidis Serbia viimaks võtme Eesti kaitse lahtiharutamiseks ning tegi 9:0 vahespurdi, asudes ise sündmusi dikteerima.

Viimase veerandi algul oli Serbia edu korraks 51:42, kuid järgneva pea seitsme minuti jooksul kogus Balkani naiskond vaid neli silma Eesti üheksa vastu. 1.47 enne lõppu tabas Sandra Reinvaldi vise seisuks 53:55 Eesti poolt vaadates ja selliseks seis ka jäi. Viimasel Eesti rünnakul blokeeris Jovana Subasic Kadri Uiga viske - see otsustas mängu saatuse.

Kadri Uiga tõi Eestile 16 punkti, 18 lauapalli, 5 resultatiivset söötu ja 3 viskeblokeeringut, Darja Dikalenko ja Ege-Ly Viirmaa lisasid 7 silma. Kellega Eesti püsimajäämise nimel ülehomme heitlema hakkab, pole veel selge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles