Napsisõber Michael Phelps lubab kuni olümpiani alkoholist hoiduda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Phelps treeningul.
Michael Phelps treeningul. Foto: SCANPIX

Läbi aegade edukaim olümpiasportlane Michael Phelps loodab pääseda järgmisel aastal peetavaks Rio de Janeiro olümpiaks taas USA ujumiskoondisesse. Selleks on ta kõvasti vaeva näinud oma pahede eemalepeletamisega ja näiteks lubab ta hoiduda alkoholist.

30-aastane Phelps teeb õige pea kaasa USA meistrivõistlustel, kui peaks tegelikult võistlema hoopis praegu Kaasanis peetaval MMil. Phepls kuulus esialgu Venemaale sõitvasse koondisesse, aga eemaldati sealt pärast seda, kui ta juhtis 2014. aasta septembris joobes peaga autot.

«Lubasin endale isegi enne kohtusse minekut, et enne Riot ma enam alkoholi ei joo, kui üldse. See on otsus, mille ma tegin enda jaoks. Olen endaga aus. Enne 2008. ja 2012. aasta olümpiat ma selliseid lubadusi ei andnud. Ma ei öelnud, et teen alkoholiga aastase pausi ja ei võta ühtegi jooki,» rääkis ta Sports Illustratedile.

Phelps on olümpiamängudelt võitnud 18 kuldmedalit. Neist kuus tulid 2004. aastal Ateenas, kaheksa 2008. aastal Pekingis ja neli 2012. aastal Londonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles