Tarvas valib tsentri Kasahstanis mänginud ameeriklase ja tuttava leedulase seast

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandon Goode.
Brandon Goode. Foto: Youtube

Korvpalliportaal Eurobasket.com kirjutab, et Rakvere Tarvas on sõlminud lepingu 213 cm pikkuse ameeriklasest keskmängija Brandon Goode'iga. Tarva mänedžer Madis Šumanov selgitas, et leping on tõepoolest sõlmitud, aga sisaldab kümnepäevast katseaega.

Sama lugu on ka kaks sentimeetrit pikema leedulase Tomas Urbonasega. 13. augustil tulevad mõlemad Tarva treeningule ja katseaja jooksul valib klubi ilmselt ühe neist välja, kes meeskonna juurde jääb.

23-aastane Goode pallis viimati Kasahstani klubis Atõrau Barsõs ja Tarvas jõudis temani uue tagamehe Reinis Strupovicsi agendi Valdis Salaksi kaudu. «Valdis kiitis teda väga, aga saab näha, kui hea ta tegelikult on. Goode pidi olema keskmängija kohta kiire ja hea mootoriga,» ütles Šumanov Goode'i kohta.

Samuti 23-aastasele Urbonasele oli Tarvas lähedal juba eelmisel hooajal. Eelkõige hea kaitsemängijana iseloomustatud Urbonas mängis viimati Leedu esiliigas Sakiais, aga oli varem Prienai Tonybeti ridades. Šumanovi sõnul lasti Urbonas sealt lahti põhjusel, et ta oli meeskonnas olnud kõige kallim mängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles