Odamehed jagavad MMi eelmänguna kodust kulda

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Laanmäe.
Tanel Laanmäe. Foto: Kristjan Teedema

Kümme aastat pärast Andrus Värniku maailmameistritiitlit on odavise Eestis taas kuum, sest koguni kolm meest on visanud üle 82 meetri ja sõidab Pekingisse MM-võistlustele. Pühapäeval mängivad nad aga eelmänguna kodusel Kadrioru staadionil Tallinnas välja Eesti kergejõustiku meistrivõistluste väärtuslikuima kuldmedali.

Kes võidab? Kas tiitlikaitsja Tanel Laanmäe, viimastel aastatel tiitlivõistlustel kindel lõppvõistluse mees olnud Risto Mätas või viimase õpilane, kolmikust kõige napimate kogemustega Magnus Kirt?

Tiitlikaitsja Laanmäe soovib enda sõnul tekitada koduste meistrivõistluste kullavõitudest seeria. «Eesti meistritiitel on minu jaoks alati oluline. Kuna aga MM-võistlused on lähedal, siis Eesti võistluseks ma sajaprotsendilist ettevalmistust ei tee,» tunnistas ta.

Eesti meistrivõistlused on Laanmäe jaoks Pekingi MMi eel viimane tõsine proov, seepärast loodab ta saada pühapäeval Kadriorus visates hea tunde, mida hoida kaks nädalat hiljem peetava MMi odaviskevõistluse ajani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles