Taaramäe tänase Vuelta Burgose etapi järel: sõitsin endale täna kuuli pähe

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe Astana särgis.
Rein Taaramäe Astana särgis. Foto: Astana

Eesti profirattur Rein Taaramäe (Astana) lõpetas tänase Vuelta Burgose velotuuri kolmanda etapi peagrupis ja hoiab endiselt tuuril teist kohta.

Taaramäe lõpetas täna 36. kohaga, kaotades esikoha saanud Vladimir Isaitševile (Katjuša) 15 sekundiga. Üldarvestuses on Taaramäe endiselt teisel kohal.

«Täna oli plaanis viimane lihtsam päev, kuid mis kujunes väga tapvaks, esimesed 1.30h 50km h keskmist ja siis 40 km enne lõppu kõva küljekas, ette jäi meid vaid 25-30 meest. Raskeim osa oli see, et töömehed jäid maha küljekal ja ette jäin mina koos (Luis Leon) Sanzhese, (Michele) Scarponi ja noore (Miguel Angel) Lopeziga. Kuna Sanchez oli liider ja Scarponi co liider ja Lopez kutu ning teised tiimid aitasid vaid osaliselt, siis sain mina ülesande punti juhtida, mingi aeg tõmbasin üksi 15 km järjest, lõpetasin täitsa kutuna ja ratta seljast maha hüpates ägasin elu karmimates krampides. Tunne oli justkui lihased lõhkeksid kohe. Vähemalt saime särgi kaitstud ja suutsin ikka ees grupis ära istuda, tunnen end hästi ja olenemata sellest, et endale täna kuuli pähe sõitsin, loodan ka ise veel tulemuseni jõuda. Homme ja ülehomme karmimad päevad mägedes. Egas midagi tuleb pedaali anda!,» kirjutas Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles