Di Maria avatud kirjas Unitedile: jalgpall ei ole matemaatika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel di Maria PSG särgiga.
Angel di Maria PSG särgiga. Foto: SCANPIX

Eelmisel hooajal 85 miljoni euro eest Real Madridist Manchester Unitedisse ostetud Angel di Maria vahetas eile taas klubi, liikudes Inglismaalt Prantsuse meistri PSG ridadesse.

Pärast klubi vahetamist kirjutas di Maria avatud kirjas Unitedi «perekonnale»

«Oli väga suur au teie klubisse kuuluda. See, et te mu siia tõite, näitab teiepoolset usaldust ja ma tahaks teid kõiki tänada selle toetuse eest, mis ma klubis olles sain,» ütles di Maria.

«Hoolimata sellest saan ma muidugi aru, et minu aasta klubis ei olnud just kõige parem ja mul on sellest tõesti kahju. Ma saan teile garanteerida, et asi ei jäänud minu taha. Ma andsin endast parima, kuid jalgpall ei ole nagu matemaatika. Jalgpallis mõjutavad sind tihti asjad, mida sa kontrollida ei saa. Mul on siiralt kahju, et asjad minu ja selle suurepärase klubi vahel asjad paika ei loksunud.»

«Nüüd on mul aeg liikuda edasi PSGsse, kuid suurepärane Manchester United jääb alatiseks minu mällu,» lõpetas di Maria oma kirja.

PSG maksis di Maria eest ligikaudu 60 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles