Andy Murray sai šokk-kaotuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray
Andy Murray Foto: SCANPIX

Augustil viimasel päeval algavaks US Openiks valmistuv Andy Murray langes Washingotnis Citi Openi turniiril välja juba teises ringis.

Murray ei pidanud esimese vooru kohtumist pidama ning kohtus oma turniiri esimeses mängus venelase Teymuraz Gabashviliga. Maailma 53. Number võitis Murrayt kolmes setis 6:4 3:6 7:6 (7:4). Kolmandas setis oli Murray enne oma servigeimi juhtmas 5:4 kuid kaotas seti ja kogu kohtumise kiires lõppmängus, vahendas Independent.

«See oli viimase nelja ja poole kuu jooksul minu esimene kohtumine kõvakattega väljakul», rääkis Murray ATP lehekülje vahedusel. «Ma olin selleks turniiriks valmistunud kõigest neli-viis päeva seega olen ma oma liikumise ja veel mõningate asjadega oma mängu juures rahul. Aga muidugi on mul veel arenemisruumi ja loodetavasti õppides sellest kohtumisest ning treenides rohkem suudan ma järgmiste nädalate jooksul oma mängu parandada,» lisas maailma kolmas reket.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles