Peatreener Cretu: tegime just jõutsükli ja meestel on jalad veidi rasked

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallikoondise loots Gheorghe Cretu.
Võrkpallikoondise loots Gheorghe Cretu. Foto: volley.ee

Võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Cretu ütles pärast Iisraeli 3:0 alistamist, et meeskond tegi sel nädalal tugevama jõutsükli ja seetõttu olid mängijad pisut kanged.

«Jalad on rasked, panime sel nädalal jõutrennile rohkem rõhku. Seetõttu on normaalne, et veidi raske oli. Meil on ju kaugem eesmärk finaalturniiri eel ja usun, et selle tsükli kasu ilmneb õigel ajal,» sõnas Cretu.

«Lisaks sai osa põhimehi nädala puhkust ja eks kokkumäng võtab veidi rohkem aega. Aga üldiselt on mängupilt okei,» lisas juhendaja. Eelmisel nädalal said puhkust Martti Juhkami, Oliver Venno, Rait Rikberg ja Ardo Kreek.

Homses kohtumises plaanib Cretu kasutada ka teisi 12 seas olevaid mehi.

Eesti jätkab Euroopa liigas kaotuseta, saadud on üheksa võitu. Eesti jätkab liigas täiseduga ja on taganud koha järgmisel nädalal toimuvale Final Four turniirile. Seal osaleb lisaks Eestile korraldaja Poola ning B-alagrupist Kreeka ja Sloveenia. Poolfinaalpaarid loositakse esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles