Terehhov: meile jäeti andmata tuhandeprotsendiline penalti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhov.
Sergei Terehhov. Foto: Mihkel Maripuu

Jalgpalli Eesti meistriliigas tänu Hidetoshi Wakui ja Ats Purje tabamustele Sillamäest 2:1 jagu saanud ja tabelijuhina jätkava Nõmme Kalju peatreener Serei Terehhov lausus pärast kolme võidupunkti kindlustamist, et on küll tulemusega rahul, aga samas jäi tal mängust paar olukorda siiski kripeldama.

«Täna võin öelda, et võitsime 2:1, aga penaltiolukord, mis oli Toshiga, on tuhat protsenti penalti,» viitas Terehhov avapoolajal aset leidnud situatsioonile, kus Sillamäe äärekaitsja Andrei Sidorenkov rebis karistusalas pikali Kalju tänase avavärava autori Wakui. «Õnneks me täna võitsime, aga sellises olukorras võib 0:0 või 0:1 taga olles juhtuda, et punktid lähevad. Õnneks suutsime täna kolm punkti kätte saada,» sõnas Terehhov.

Sillamäe juhendaja Deniss Ugarov nihutas ründajate rolli poolkaitsjad Kõrõlo Silitši ja Daniil Ratnikovi, jättes sel hooajal liigas 15 väravat löönud Jaroslav Kvassovi pingile. Samuti alustas poolkaitsja rollis seni keskkaitses pallinud Igor Dudarev. Sillamäe mäng oli üksikuid poolvõimalusi kõrvale jättes aga aapoolajal suhteliselt hambutu. «Meie lähtusime enda mängust, me ei keskendunud Sillamäele. Meil oli ülevaade sellest, kuidas nad mängisid meie vastu eelmise mängu ja kuidas nad mängisid viimase mängu,» sõnas Terehhov.

«Vaatasin Flora mängu, kus nad olid samamoodi oma poole peal terve võistkonnaga. Sillamäe peab ju ise võitlema eurokoha pärast, neil on oma eesmärgid ja meie võitleme enda eesmärkide pärast,» arvas Terehhov esikolmikust pärast tänast kümne ning Levadia ja Flora homse edu korral juba 13 punkti kaugusele jääva Sillamäe hetkeseisust.

Kalju on küll võitnud nüüd Premium liigas järjest juba seitse kohtumist, ent pärast järgmist mängu algab nende jaoks raske seeria, kus kohtutakse järgemööda pea ainult tabeli ülemisse poolde kuulujatega. Terehhov on meeskonna sügavusega viimaste kohtumiste põhjal rahul. «Meil ei ole ainult üksteist mängijat, meil on mehi rohkem. Kindlasti on neid, kes tulevad paremini vahetusest, ja on põhimängijaid. Mingisugune tuumik on välja kujunenud, aga mängijaid hetkel on. Loodame, et Artjom (Dmitrijev – toim) paraneb ka kiiresti ja augustis on kõik rivis,» avaldas Terehhov lootust.

Sillamäe pettunud mängijad ei soovinud pärast kohtumist ajakirjanikele mängu kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles