Kert Toobal võidust Iisraeli üle: kui vaja, panime juurde, reservi oli kogu aeg

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal
Kert Toobal Foto: Mihkel Maripuu

Eesti võrkpallikoondis alistas täna Euroopa liigas Iisraeli 3:0. Koondise kapten Kert Toobal sõnas, et Eesti kontrollis mängu, kuigi tugevad trennid jätsid oma jälje.

«Iga päev tegime sel nädalal kaks tugevat trenni ja päris korralik tamp oli peal,» sõnas Toobal. «Eks see ikka väsitab ja polnud tänasel mängul väga värsked. Aga eks seevastu järgmisel nädalal võiksime värsked olla. Kui õigel ajal trennis natuke juurde panna, siis peaks ühel hetkel tekkima ka teatud ekstra jõud.»

Euroopa liigas on igal nädalal mõned põhimehed puhkust saanud, mistõttu on koosseisud olnud igal mängul erinevad. Täna mängiti taas tugevaimas rivistuses.

«Koostöö natuke ikka lonkab, kuna polnud osadega saanud nädal aega koos treenida, aga ega väga kaua aega ei võta see koostöö leidmine. Hoidsime Iisraeli kogu aeg pinge all ja kui vaja oli, panime juurde, reservi oli kogu aeg,» iseloomustas ta mängu.

Eesti jätkab liigas täiseduga ja on taganud koha järgmisel nädalal toimuvale Final Four turniirile. Seal osaleb lisaks Eestile korraldaja Poola ning B-alagrupist Kreeka ja Sloveenia. Poolfinaalpaarid loositakse esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles