Mõlemad Eesti paarid jõudsid rannavolle U18 EM-il alagrupist edasi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Korotkov ja Reimo Reimand.
Dmitri Korotkov ja Reimo Reimand. Foto: cev.lu

Riias toimuvatel U18 vanhttps://core.pmo.ee/?ACTION=02_11useklassi rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlustel lööb kaasa ka kaks Eesti paari. Naiste seas osalevad Gerli Gull ja Silvia Pertens, meesteturniiril on võistlustules Dmitri Korotkov ja Reimo Reimand. Mõlemad duod pääsesid alagrupist edasi ja jätkavad täna play-off kohtumistega.

Korotkov/Reimand alustasid turniiri neljapäeval võiduga Suurbritannia duo Tom Allen/Daniel Harwood üle, vahendab volley.ee. Pool tundi kestnud matš lõppes tulemusega 21:12, 21:15. Täna hommikul oldi C-alagrupi teises voorus 51-minutilise lahingu järel paremad Slovakkia duost Viliam Cizmazia/Patrik Pokopec 21:17, 14:21, 15:11. Lisaks kuulus nelikusse veel Poola duo Adam Lenc/Maciej Lewicki, kes said mullusel sama vanuseklassi EM-il hõbemedalid. Hoolimata sellest pani meie paar ülitasavägise ja enam kui tund aega kestnud matšis oma paremuse maksma numbritega 25:23, 17:21, 16:14. Alagrupi võiduga tagasid Korotkov/Reimand kohe pääsu play-off'i teise ringi ehk 16 parema sekka. 

Gull/Pertensil jäi avapäeval seljataha kaks alagrupikohtumist. Esmalt tuli 32-minutilise mängu järel tunnistada serblannade Tijana Basic/Irena Drobnjak paremust 19:21, 10:21. Teises voorus mindi vastamisi Küprose paariga Vasiliki Chatzikonstanta/Katerina Zakchaiou. Kohtumine kestis 31 minutit ja eestlannad teenisid geimides vastavalt 13 ja 18 punkti. Kvarteti neljandaks liikmeks olid soomlannad Veda-Alexia Mansikkaviita/Hilkka Hujanen. Kuna põhjanaabritel oli all samuti kaks kaotust, selgitas alagrupist edasipääseja just omavaheline kohtumine. Eestlannad vastastele suurt sõnaõigust ei andnud ja võitsid 28 minutit kestnud kohtumise avageimi koguni 21:5. Teine geim lõppes seisuga 21:14.

Gull/Pertens jätkavad turniiri hommikul kell 09:00, kui nende vastaseks on esimeses play-off ringis norralannad Emilie Olimstad/Kirstine Larsdatter Garder. Kuna kohtumine toimub neljandal väljakul, ei ole võimalik seda kahjuks otseülekandes nautida. Live pilti näeb vaid U18 EM-i esimesel ja teisel väljakul toimuvatest matšidest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles