Tribuntsov ujus MMil Eesti rekordi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Tribuntsov
Ralf Tribuntsov Foto: Tairo Lutter / Postimees

Ujumise MMi eelviimane päev tähendas Eesti ujujate jaoks ka viimaseid etteasteid individuaalaladel. Tess Grossman, Maria Romanjuk ja Ralf Tribuntsov ujusid erinevaid sprindietappe ning Tribuntsov ujus välja uue Eesti rekordi.

Grossman ujus 50m vabalt ajaga 26,31. See andis 113. naise konkurentsis 49. koha. Grossmani hooaja parim tulemus on 25,76. Poolfinaali ehk 16 hulka pääses viimasena ajaga 25,18, vahendab Ujumisliit. 

Romanjuk tegi oma kolmanda stardi nendel maailmameistrivõistlustel ja seda 50m rinnuliujumises. Aeg 32,30 andis 73. naise konkurentsis kokkuvõttes 40. koha. Oma selle hooaja parimale tulemusele kaotas ta 0,03 sekundit. 

Oma neljandal individuaalsel distantsil ujus Tribuntsov 50m selili välja uue Eesti rekordi ajaga 25,45. Sellega saavutas Tribuntsov 21. koha ja poolfinaalist jäi puudu kõigest 0,16 sekundit.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles