Augsburg lükkas Chelsea poolt pakutud miljonid tagasi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abdul Rahman Baba (vasakul)
Abdul Rahman Baba (vasakul) Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani tööandja Augsburg sai Londoni Chelsealt ametliku pakkumise vasakkaitsja Abdul Rahman Baba eest, kuid Saksamaa klubi lükkas lauale pandud 25 miljonit eurot tagasi.

Guardian kirjutab, et ilmselt loodab Augsburg 21-aastase Baba eest teenida vähemalt 30 miljonit. Siinkohal tasub märkida, et eelmisel suvel maksis Augsburg mängija eest Greuther Fürthile 2,75 miljonit eurot.

Chelsea otsib asendajat Madridi Atleticosse lahkunud Felipe Luisile ning Babal on silma peal hoitud juba pea poole aasta vältel. Ajalehe andmetel on klubi mängijaga kõik tingimused kokku leppinud, kuid nüüd toimuvad läbirääkimised üleminekusumma suuruse osas.

Tõenäoliselt on Augsburg Baba lahkumisega juba leppinud, kuna äsja soetati meeskonda sakslasest vasakkaitsja Philipp Max, kellest peaks saama ghanalase asendaja.

Baba on Ghana koondist esindanud 11 korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles