Ferguson kinnitas: Rooney tahab lahkuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney tänasel treeningul. Homsest Meistrite liiga mängust Bursasporiga jääb Rooney siiski vigastuse tõttu kõrvale.
Wayne Rooney tänasel treeningul. Homsest Meistrite liiga mängust Bursasporiga jääb Rooney siiski vigastuse tõttu kõrvale. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson avaldas tänasel pressikonverentsil, et viimastel päevadel levinud kuulujutud, justkui sooviks ründeäss Wayne Rooney klubist lahkuda, vastavad tõele.

Ferguson sõnas, et oli Rooney soovist kuuldes šokeeritud ja pettunud, aga lükkas tagasi väite, et ta läks 24-aastase Inglismaa koondislasega tülli, kirjutab BBC.

«Oleme kõik jahmunud, me ei mõista, miks ta lahkuda soovib,» tunnistas Ferguson.

Viimastel päevadel on Briti meedias Rooney tuleviku üle kõvasti spekuleeritud, kuna ilmnes, et ründaja ei soovinud Manchester Unitediga lepingut pikendada. Tema praegune leping lõpeb 2012. aastal.

Ferguson avaldas, et sai juba suvel teada, et Rooney nendega uut lepingut sõlmida ei soovi. «Olin 14. augustil kontoris, kui klubi peasekretär David Gill helistas ja sellest rääkis,» meenutas Ferguson. «Oleksin nagu puuga pähe saanud. Vaid paar kuud varem oli Wayne rääkinud, et mängib maailma parimas klubis.»

Briti kõmulehe The Sun andmetel kaalub Rooney liitumist Manchester Unitedi igipõlise rivaali Manchester Cityga. «Ta on Cityga ühenduses olnud ja uuris nende käest, palju ta palka hakkaks saama,» rääkis keegi jalgpalluri sõpradest The Sunile. «Viimasel ajal on ta rääkinud ka sellest, kui väga talle meeldis koos Carlos Teveziga mängida.»

Vaata videot Fergusoni pressikonverentsist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles