Maailma hooaja tippmargi püstitanud Phelps: ma pole ammu nii kiiresti ujunud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Phelps treeningul.
Michael Phelps treeningul. Foto: SCANPIX

18-kordne ujumise olümpiavõitja Michael Phelps tõestas USA meistrivõistlustel, et vastupidiselt mõningate asjatundjate arvamusele on tema vorm igati korralik, kui ujus kahe päeva jooksul juba teise maailma hooaja tipptulemuse.

Täna sai Phelps 100 meetri liblikujumise distantsil kirja aja 50,45 sekundit. Eile ujus ta maailma hooaja parima tulemuse 200 meetri liblikujumises.

Hetkel toimuvalt MMilt jäi ameeriklane aga joobes juhtimise tõttu eemale. Seejuures olid samadel distantsidel MMil kulla võitnud Chad Le Closi ja Laszlo Csehi ajad Phelpsi omadest kehvemad, vastavalt 50,56 sekundit ja 1.52.94 (Phelps oli sel distantsil kiirem 0,54 sekundit).

Phelps ise ütles, et vorm on suurepärane. «Ma pole ammu nii kiiresti ujunud,» sõnas ta BBC vahendusel. USA meistrivõistlustel osalevad need ujujad, kes MM-koondisse ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles