Karlson alustas poksi EMi võimsa esitusega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainar Karlson.
Ainar Karlson. Foto: Toomas Huik

Bulgaarias Samokovis toimuvatel poksi Euroopa meistrivõistlustel on Ainar Karlson ning Kirill Serikov jõudnud edasi teise ringi.

Poolraskekaalus (kuni 81kg) võttis Ainar Karlson tšehhi Marek Vanaceki üle kindla 3:0 võidu. Eestlane ei jätnud vastasele mingit võimalust, võites kõik kolm raundi kindla ülekaaluga (30:24, 30:25, 30:24). Kaheksa parema sekka pääsuks tuleb nüüd üle ole britt Joshua Buatsist.

Kuni 49-kilogrammiste meeste seas võitlev Kirill Serikov alistas avaringis Iisraeli poksija David Alaverdiani kohtunike 2:1 häältega. Serikov võitis kaks esimest raundi napilt 29:28 ning kaotas viimase 28:29.

Serikovi võit viis ta kaheksa parema sekka ning veerandfinaalis tuleb nüüd silmitsi seista tugeva bulgaarlase Tinko Rosenov Banabakoviga.

Mõlema eestlase miinimumeesmärgiks on suurvõistluste kuues koht, mis tagaks pääsu maailmameistrivõistlustele.

Maksim Vilde pidi kuni 64-kilogrammiste seas võtma kaotuse vastu kohe avaringis, jäädes türklasele Fatih Kelesile alla 0:3. Tema jaoks on võistlused lõppenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles