Vueltal esiviisikusse sõita soovinud mees murdis kassi vältides sääreluu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Domenico Pozzovivo.
Domenico Pozzovivo. Foto: SCANPIX

Alles hiljuti oma osalemisest Vueltal teada andnud rattur Domenico Pozzovivo peab Hispaania suurtuuri siiski vahele jätma, sest vigastas ennast treeningul, üritades üle tee jooksnud kassi vältida.

Ag2r`i meeskonnas sõitev Domenico Pozzovivo andis alles eelmisel nädalal teada, et soovib Vueltal esiviisikusse tulla. Tema parim saavutus Hispaania suurtuurilt on 2013. aasta kuues koht.

«Ma olin treeningul laskumisel ning mu kiiruseks oli ligikaudu 70 kilomeetrit tunnis,» rääkis Pozzovivo Itaalia ajalehele Gazzetta dello Sport. «Korraga nägin ma teele jooksvat kassi. Ma üritasin teda vältida, kuid ma sõitsin talle otsa.»

«Peale kokkupõrget kukkusin ma ratta seljast maha ning libisesin ligikaudu 20 meetrit, kuni põrkasin kokku teepiirdega,» selgitas Pozzovivo õnnetuse asjaolusid. «Kass jooksis minema ning teepiirdesse libisesin ma parem jalg ees.» Sääre ja pindluu murdnud Itaalia rattur teadvust ei kaotanud ning kutsus kiiresti abi.

Eelmise aasta Girol viiendaks tulnud Pozzovivo sõnul lõpetasid saadud vigastused tema hooaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles