KK Pärnu sõlmis lepingu ameeriklasest maailmameistriga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: SCANPIX

KK Pärnu korvpallimeeskond teatab enda kodulehel, et nad on sõlminud lepingu 31-aastase ameeriklase Taj Allen Gray’ga, kes on karjääri parematel päevadel üritanud pääsu ka korvpalliliigasse NBA.

«Kogenud mängumees, olnud edukas nii ülikoolis kui ka tugevates Euroopa liigades. Võtsin teatud riski, kuna viimased kolm aastat pole ta Euroopas mänginud, aga uurisin põhjalikult tausta ja usun, et saab olema väga hea täiendus ja ka eeskuju noortele,» kommenteeris KK Pärnu kodulehel meeskonna peatreener Heiko Rannula.

204 cm pikkuse mängumehe iseloomustuseks on öeldud, et ta on kindla pühendumisega ja suurimaks ohuks vastastele on ta just korvialuses tsoonis.

Gray on kuulunud USA U21 koondisesse ja tulnud oma eakaaslastega samas vanuseklassis ka maailmameistriks. 2011. aastast on tal ette näidata Hispaania esiliiga meistritiitel.

Eestisse peaks ameeriklane jõudma septembri alguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles