Supermatši soovinud Khan saab selle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti poksija Amir Khan.
Briti poksija Amir Khan. Foto: SCANPIX

Briti poksija Amir Khan on pärast Floyd Mayweather juuniori maikuist võitu «sajandi matšis» Manny Pacquiao üle avaldanud korduvalt soovi kohtuda poksiringis seni alistamatu ameeriklasega. Mayweatheril on järgmise kohtumise võidu puhul võimalik korrata eelmise sajandi neljakümnendatel ja viiekümnendatel poksinud Rocky Marciano saavutust. Marciano ei kaotanud mitte ühtegi kohtumist ning suutis järjest alistada 49 vastast.

Eelmisel nädalal teatas aga Maywather, et tema järgmine vastane ei ole Khan, vaid hoopis viimasest kuuest kohtumisest pooled kaotanud Andre Berto. Paljud, kaasa arvatud Manny Pacquiao promootor Bob Arum, on kohtumist farsiks nimetanud. «Mayweather oleks pidanud Khaniga kohtuma,» ütles Arum. «Kuid üks asi on kindel. Manny Pacquiao ei põgene Khani eest ning on valmis temaga poksima,» lisas mees.

Amir Khan on aasta esimeses pooles öelnud, et ka tema on kohtumisega nõus. «Vaatamata sellele, et oleme olnud sparringupartnerid ning meil on olnud sama treener, suudame me sõpruse matši ajaks kõrvale jätta,» ütles Khan. Briti ajalehe The Telegraph andmetel algavad läbirääkimised matši toimumise üle Arumi ja Khani esindajate vahel juba sellel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles