Mourinho karistab Chelsea arsti: ta ei mõista mängu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Carneiro.
Eva Carneiro. Foto: SCANPIX

Inglismaa valitseva jalgpallimeistri Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho plaanib väljaande The Telegraph teatel teha muudatusi abipersonali seas, olles laupäeval avalikult kritiseerinud võistkonna arsti Eva Carneirot.

Mourinho vihastas avavooru kohtumises Swanseaga Carneiro ja Chelsea füsioterapeudi Jon Hearni peale, kui nood tõttasid väljakule abistama vigastada saanud Eden Hazardi. See tähendas, et Hazard pidi reeglite kohaselt pärast abi saamist korraks väljaku küljejoone taha tulema, et aga Chelsea oli väravavahi Thibaut Courtois’ punase kaardi tõttu selleks hetkeks niigi juba ühemehelises vähemuses, pidi meeskond Swansea järgmist rünnakut kaitsma üheksa mehega.

«Ma ei olnud oma meditsiinipersonali tegutsemisega rahul, sest ole sa arst või sekretär, aga kui sa pingil istud, pead mängu mõistma,» lausus Mourinho pärast 2:2 viigiga lõppenud kohtumist. «Kui sa lähed väljakule mängijat abistama, pead olema kindel, et tegemist on tõsise vigastusega. Mina olin kindel, et Edenil ei olnud tõsist vigastust. Ta sai hoobi ja oli väga väsinud. Minu arstide tegutsemine tähendas, et standardolukorra järel oli meil vasturünnakut tõrjudes kasutada ainult kaheksa väljakumängijat.»

Carneiro on Chelseas töötanud viis aastat ning Telegraphi väitel ei kavatse Mourinho teda vallandada, küll aga abistab Carneiro mängijaid edaspidi vaid treeningväljakul. Carneiro toetuseks on oma arvamust avaldanud paljud fännid ning arst tänas neid ka avalikult Facebooki vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles