Orica kehv suvi jätkub

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pieter Weening.
Pieter Weening. Foto: SCANPIX

Orica-GreenEdge`i tänavune hooaeg ei ole olnud 4-aasta vanuse meeskonna jaoks just parim. Kui mitmed kukkumise Tour de France`i esimestel päevadel rikkusid meeskonna jaoks Prantsuse suurtuuri, siis nii mõnigi meeskonna jaoks oluline rattur on otsustanud klubiga lepingut mitte pikendada, vahendas Cyclingnews.

Varasemalt on oma lahkumisese soovist teada andnud Ivan Santaromita ning meeskonna üks kuulsaimaid rattureid, klubi värve alates loomisest kandnud, Simon Clarke. Praegu veel Oricas sõitev Adam Blythe mõlgutab samuti lahkumismõtteid, sest mehel on praegu käsil läbirääkimised Tinkoff-Saxoga.

Eile tuli aga uudis, et klubis samuti alates selle loomisest olnud hollandlane Pieter Weening, sõidab järgmine aasta Hollandi Pro-Continental meeskonnas Roompot. Weening rääkis, et ta soovib oma kodumaale naasta ning Roompoti meeskond kavatseb järgmisel aastal osa võtta tema lemmik võidusõitudest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles