United avalikustas Meistrite liiga koosseisu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi mängijad (vasakult paremale)Ander Herrera, Juan Mata, Daley Blind ja Ashley Young.
Manchester Unitedi mängijad (vasakult paremale)Ander Herrera, Juan Mata, Daley Blind ja Ashley Young. Foto: SCANPIX

Manchester United avalikustas täna, millised mängijad hakkavad klubi Meistrite liigas esindama. Nimekirja on lisatud ka väravavaht David de Gea.

De Gead on terve suve seostatud Hispaania suurklubi Madridi Realiga. Üleminekusaagast tekkinud pinge tõttu ei teinud väravavaht kaasa Unitedi koduse liiga esimeses mängus Tottenhami vastu, vahendas Eurosport.

Kuid täna avalikustati, et peatreener Louis van Gaal on väravavahi nimetanud Meistrite liiga koosseisu. Kui de Gea peaks Meistrite liiga mängus Unitedi eest platsile jooksma, ei saaks ta ülemineku korral Reali Hispaania suurklubi Meistrite liigas aidata.

Louis van Gaaliga tülli läinud väravavaht Victor Valdes punaste kuradite Meistrite liiga nimekirja ei mahtunud.

United läheb Meistrite liiga play-off'is vastamisi Belgia klubi Club Bruggega. Võitja pääseb Meistrite liiga alagrupiturniirile, kaotaja peab leppima Euroopa liiga alagrupiturniiriga. Kohtumised toimuvad 18. ja 26. augustil.

Manchester Unitedi meistrite liiga meeskond:

Väravavahid: David De Gea, Anders Lindegaard, Sergio Romero, Sam Johnstone

Kaitsjad: Phil Jones, Marcos Rojo, Jonny Evans, Chris Smalling, Luke Shaw, Paddy McNair, Matteo Darmian, Tyler Blackett

Poolkaitsjad: Adnan Januzaj, Michael Carrick, Daley Blind, Ashley Young, Ander Herrera, Antonio Valencia, Marouane Fellaini, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger, Jesse Lingard, Andreas Pereira

Ründajad: Memphis Depay, Juan Mata, Wayne Rooney, Javier Hernandez, James Wilson

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles