Jallaile võõrsilt võit, Andersonile ja Pervile kaotused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerttu Jallai
Kerttu Jallai Foto: catz.fi

Merike Anderson ja Sankt Peterburgi Spartak alustasid Venemaa korvpallimeistrivõistlusi kaotusega, kui võõrsil jäädi alla Novosibirski Dinamo GUVD naiskonnale 70:67.

Andersoni saagiks jäi kesisevõitu visketabavuse juures 10 punkti: kahesed 2/8, kolmesed 0/1, vabavisked tabas eestlanna sajaprotsendiliselt – 6/6. Veel kogunes meie piiga kontole üks resultatiivne sööt, kaks lauapalli, kolm viga ja viis pallikaotust, vahendab basket.ee.

Kerttu Jallai klubi Lappeenranta Catz saavutas Soome meistriliigas võidu Espoo Team naiskonna üle 59:49.

Eestlanna sai mänguaega 36 minutit, mille jooksul kogunes tema arvele 12 punkti ja 7 lauapalli.

Lisaks andis ta ühe korvisöödu, sooritas ühe vaheltlõike ja blokeeris kahel korral vastaste viske. Negatiivsema poole peale kogunes statistikasse kaks viga ja üks pallikaotus.

Rootsi meistriliigas kaotas Umea Cometsi naiskond Norrköpingi Dolphins klubile 58:64. Janett Perv sai mänguaega 10 minutit, mille jooksul viskas neli punkti, võttis ühe lauapalli, tegi kaks vaheltlõiget, ühe pallikaotuse ja neli isiklikku viga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles