Barcelona vastu supermängu teinud Ukraina staar saatis Venemaa ajakirjaniku pikalt

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yevhen Konopljanka tähistamas FC Barcelona vastu löödud väravat.
Yevhen Konopljanka tähistamas FC Barcelona vastu löödud väravat. Foto: SCANPIX

Teisipäeva õhtul Thbilisis toimunud jalgpalli Superkarika finaalis teenis FC Barcelona mäletatavasti 5:4 võidu Sevilla üle. Sevilla ridades tegi oma debüüdi 25-aastane Ukraina koondise staar Yevhen Konopljanka, kelle tabamus tõi ka tabloole seisu 4:4 ning viis mängu lisaajale. Pärast mängu sattus ukrainlane aga skandaali, kui Venemaa väljaande Sport-Ekspressi ajakirjanik Aleksandr Višnevski soovis temalt kommentaari.

Konopljanka otsustas venelase aga pikalt saata ning jättis Višnevskile intervjuu andmata ning teatas lihtsalt: «Te ei mõista.» Višnevski arvates käitus aga jalgpallur valesti, kuna sport ja poliitika ei ole omavahel seotud.

Terve varasema profikarjääri oli Konopljanka tänavuse suveni veetnud Ukraina suurklubis Dnipropetrovski Dnipros ja sel suvel liitus ta Sevillaga. Sevillaga sõlmitud lepingu kohaselt on tema väljaostuklausliks 40 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles