Sloveenia peatreener: usun, et teise poolfinaali võidab Eesti

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sloveenia koondis mängus Poola vastu.
Sloveenia koondis mängus Poola vastu. Foto: Tarvi Pürn/EVF

Euroopa liiga esimene finalist on Sloveenia, kes alistas tänases esimeses poolfinaalis 3:0 Poola. Teise finalisti selgitavad kell 21.00 algavas mängus Eesti ja Makedoonia.

Sloveenia itaallasest peatreener Andrea Giani sõnas pärast võidukat poolfinaali, et Sloveenia jaoks on finaalturniir oluline sündmus ja usub, et teine finalist on Eesti.

«Meie jaoks on Final Four suur asi, poolfinaalis olime Poolast kogemusteha üle,» rääkis ta. «Finaalis ei eelista ma ei üht ega teist vastast, kuid usun, et tänase teise poolfinaali võidab Eesti koondis,» lisas Giani. «Finaalis ma end kellegi vastu suureks soosikuks ei pea, usun, et oleme üsna võrdsed meeskonnad.»

Küll usub aga Poola koondise juhendaja Adrzej Kowal, et Sloveenia on turniiri tugevaim meeskond. «Eestil on tasemel tiim, ent mina usun, et Sloveenia on siin parim meeskond,» sõnas ta. Nii Eesti kui Sloveenia läbisid oma alagrupid täisedu kümne võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles