Makedoonia kapten: saime alandavate kaotuste eest revanši

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Makedoonia tuline poolfinaal Euroopa liigas.
Eesti ja Makedoonia tuline poolfinaal Euroopa liigas. Foto: Tarvi Pürn/EFV

Makedoonia võrkpallikoondise kapten Nikola Gjorgiev ütles pärast Euroopa liiga poolfinaalis Eesti alistamist, et pärast alandavaid kaotusi alagrupis saadi magus revanš.

«Meil pole meeskonnas suuri staare, ka pole me füüsiliselt võimsad. Seetõttu saadab meid edu vaid siis, kui mängime meeskondlikult. Ma pole oma karjääris nii alandavaid kaotusi saanud, kui alagrupimängudes Eesti vastu,» viitas ta alagrupis saadud 0:3 ja 1:3 kaotustele. «Suutsime nüüd alandavate kaotuste eest magusa revanši saada.»

Finaalis kohtub Makedoonia favoriidi Sloveeniaga. «Kõik räägivad Sloveeniast, aga meie ei karda kedagi.» Finaal toimub homme kell 21.

Makedoonia peatreener Zarko Ristoski lisas, et see on Makedoonia võrkpalli jaoks ajalooline saavutus. «Eelmisel aastal saime Euroopa liigas pronksi, nüüd mängime finaalis. See on Makedoonia võrkpalli jaoks ajalooline päev,» rääkis ta.

«Eesti nokauteeris meid alagrupiturniiril, aga me läksime mäng-mängult paremaks ja tulemus on käes,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles