Ibrahimovic: olen PSGs õnnelik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

2012. aastal Paris Saint-Germainiga liitunud rootslane Zlatan Ibrahimovic andis mõista, et on Prantsuse suurklubis õnnelik ega soovi tänavu klubist lahkuda.

33-aastast rootslast on terve suve seostatud PSGst lahkumisega ning juttude järgi on mees minemas tagasi AC Milani, kus ta aastatel 2011-2012 mängis, vahendas Eurosport.

Zlatan, kelle leping klubiga lõppeb järgmisel aastal, pani aga nendele kuulujuttudele lõpu öeldes, ta kavatseb PSGs olla lepingu lõppemiseni.

«Ma olen õnnelik PSGs ning lepingu järgi olen ma siin veel ühe aasta,» ütles Ibrahimovic. «Ma mängin koos suurepäraste mängijatega. PSG on kasvav jalgpalliklubi ning mul on suured ambitsioonid olla parim ning ma naudin klubis mängimist.»

Samuti loodab Ibrahimovic klubiga Meistrite liigas edukas olla. «Meistrite liigas loevad väikesed detailid,» rääkis rootslane. «Kui meil on see aasta õigel hetkel natuke õnne, suudame Meistrite liiga võita. Meie meeskond on piisavalt tugev, et seda saavutada ning me kavatseme teiste võistkondade elu raskeks teha. See on kindel,» lisas Ibrahimovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles