Wawrinka tüdruksõpra solvanud tennisist sai karistada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Kyrgios.
Nick Kyrgios. Foto: SCANPIX

Nick Kyrgios, kes solvas kohtumises Stanislas Wawrinkaga šveitslase tüdruksõpra, vabandas kommentaari eest ning peab oma sõnade eest trahvi maksma.

«Kokkinakis (kes on segapaarismängus olnud Wawrinka tüdruksõbra Donna Vekici paariline) põrutas sinu tüdruksõpra. Kahju seda sulle teatada, vennas,» ütles Kyrgios Wawrinkale Rogers Cupi kohtumises, vahendas BBC.

Tänavune Prantsuse lahtiste tšempion Wawrinka kutsus ATPd üles Kyrgiost karistama ning eile selgus, et kreeklane peab kommentaaride eest oma kukrut kergendama ligikaudu 9000 euro võrra.

«Mu kommentaarid olid öeldud emotsioonide ajendil ning need on mitmel tasandil vastuvõetamatud,» alustas Kyrgios oma vabandust. «Lisaks privaatsele vabandusele Wawrinka ees tahaks ma ka avalikult vabandada. Ma vastutan täielikult oma sõnade eest ja kahetsen, et ma midagi sellist ütlesin.»

ATP ütles, et Kyrgiosele määrati maksimaalne rahaline karistus, mis sellise teo eest võimalik ning teda võib ees oodata lisakaristused.

Wawrinka andis seljavigastuse tõttu teise vooru kohtumises Kyrgiose vastu loobumisvõidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles