Froome: suudan võita veel viis Tour de France`i tiitlit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Froome.
Chris Froome. Foto: SCANPIX

Kahekorde Tour de France`i võitja Chris Froome avaldas hiljuti BBCle antud intervjuus, et ta on enda arvates suuteline Prantsusmaa velotuuri veel viiel korral võitma.

«Miks mitte,» vastas Froome küsimusele kas ta suudab veel viiel korral Tour de France`i võita. «Ma olen alles 30-aastane. Mitmed teised ratturid on Touri võites olnud vanemad kui 30. Kui mu keha seda lubab on mul plaanis võidu sõita veel 8-9 aastat ning võtta osa veel vähemalt neljast-viiest Tour de France`ist.»

Tänavuse Tour de France`i kohta ütles Froome, et sellist kohtlemist, mille osaliseks tema ning ta meeskond said, ei soovi ta mitte kellelegi. «Ma ei arva, et ükski sportlane peaks midagi sellist võistluse jooksul kogema. Mulle visati uriini näkku, minu peale sülitati, Richie Porte löödi. Sellised asjad ei tohiks juhtuda.» Froome lisas, et talle meeldiks tema peale sülitanud inimestega rääkida ning üritada nende käitumisest aru saada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles